Aparat dentar Invisalign


DE CE ALEGEM APARATUL DENTAR INVISALIGN?

APARAT DENTAR INVISALIGN

Invisalign este unul dintre cele mai comune dispozitive ortodontice utilizate pentru a îndrepta dinții, în special pentru adulți. Comparativ cu alte aparate dentare, Invisalign oferă multe avantaje și produce rezultate mai eficiente.

Localizat în București, Sector 1, pe Bld. Ion Mihalache nr.150A, ap.1, cabinetul stomatologic Salodent oferă servicii profesionale de îndreptare a dinților.

Beneficiile aparatului dentar Invisalign:

  • Aparatul dentar Invisalign poate corecta o mare varietate de probleme ortodontice, cum ar fi aglomerarea, strâmtorarea, malocluzia și decalajul dintre dinți.
  • Aparatul dentar Invisalign este un dispozitiv detașabil și îl poți scoate oricând, fără nicio problemă. Adică îl poți îndepărta pentru perioade scurte în timp ce bei și mănânci sau în timpul periajului. Acest lucru asigură o sănătate orală mai bună în comparație cu aparatele tradiționale fixe.
  • Aparatul dentar Invisalign este format din elemente plastice, transparente, care îl fac aproape invizibil sau abia vizibil. Acest dispozitv ortodontic nu are componente metalice și nu afectează estetica facială.
  • Din moment ce aparatele dentare metalice sunt formate din brackeți metalici, aceștia pot provoca zgârieturi și leziuni pe gingiile și țesuturile cavității bucale. În schimb, aparatul dentar Invisalign este confortabil și neted fără margini ascuțite. Dispozitivele metalice pot provoca, de asemenea, degradarea dinților și folosesc o forță foarte mare pentru îndreptarea dinților. Nu vei experimenta niciuna dintre aceste probleme în timpul tratamentului cu Invisalign.
  • Invisalign oferă rezultate rapide în comparație cu aparatele dentare metalice. În timp ce alte aparate dentare tradiționale au nevoie de cinci ani pentru a obține rezultatele dorite, cele transparente oferă rezultate excelente într-un singur an.
  • Comparativ cu alte servicii de îndreptare a dinților, Invisalign este o opțiune de tratament dovedită, cu milioane de oameni mulțumiți în întreaga lume. Medicul stomatolog de la clinica Soladent poate analiza cu exactitate rezultatele și poate efectua modificări eficiente în timpul tratamentul cu Invisalign.

CONTACTAȚI-NE PENTRU MAI MULTE DETALII

Sună acum la cabinetul stomatologic Soladent la: 0737.142.140 / 0722.289.110 pentru a afla mai multe despre Invisalign și cum se poate adresa preocupărilor tale dentare


Sending
User Review
0 (0 votes)
Programeaza-te